Безплатна доставка над 69.99лв до офис на ЕКОНТ до 2кг
    Категории

    0

      Научете повече за технологийте използвани при въдиците DAIWA!

      Дата: 2016-04-08

      AGS Air Guide System


       

      AGS водачите са изградени от въглеродни влакна, което ги прави много по- леки, каквито са и Fuji водачите. Въдицата става значително по- бърза, а вибрациите на водачите се редуцират.

       

      видео

      V-Joint Connection


      Карбоновите нишки, изграждащи бланката на въдицата са преплетени на 45о, което подобрява здравината и перфектна крива на огъване.

       

       

      X45 Carbon Fiber


      Специално разработен карбонов материал за подобряване на устойчивостта на усукване.  Конвенционалните въглеродни влакна са наслоени под ъгъл 90 °, а влакната в Х45 материала са разположени на няколко слоя, като освен слоевете с влакна на  0 ° и 90 ° има и два слоя с влакна разположени на 45°.

      3DX 3D Cross Carbon Fiber


       Триизмерен карбонов материал, разработен от Daiwa, в който карбоновите нишки са разпложени по три оси на 60о. Получената шестоъгълна структура повишава якостта на въдицата при огъване във всички посоки и подобрява бързодействието.

       

      Carbon Fiber Technology


      Daiwa използват специално разработени карбонови материали за производството на въдици, в които съдържанието на смола между въглеродните нишки е сведено до минимум. Колкото то е по- малко, толкова въдиците са по- леки и бързи. Тези материали се използват в топ моделите , т.к. са скъпи, а производствения процес е сложен.

       

      В зависимост от съдържанието на смола, тези материли са - HVF, SVF, Super SVF и Z-SVF

      Diamond Satin


       

      Integrated Taping System


       

       

       

      XLS


       

      Най - продавани