Научете повече за технологийте използвани при въдиците DAIWA! - MegaFishing.BG
Безплатна доставка над 49.99лв до офис на ЕКОНТ до 5кг | Поръчай бързо и лесно на 0887 59 21 57
  Филтри

  Научете повече за технологийте използвани при въдиците DAIWA!


  Дата: 2016-04-08

  AGS Air Guide System


   

  AGS водачите са изградени от въглеродни влакна, което ги прави много по- леки, каквито са и Fuji водачите. Въдицата става значително по- бърза, а вибрациите на водачите се редуцират.

   

  видео

  V-Joint Connection


  Карбоновите нишки, изграждащи бланката на въдицата са преплетени на 45о, което подобрява здравината и перфектна крива на огъване.

   

   

  X45 Carbon Fiber


  Специално разработен карбонов материал за подобряване на устойчивостта на усукване.  Конвенционалните въглеродни влакна са наслоени под ъгъл 90 °, а влакната в Х45 материала са разположени на няколко слоя, като освен слоевете с влакна на  0 ° и 90 ° има и два слоя с влакна разположени на 45°.

  3DX 3D Cross Carbon Fiber


   Триизмерен карбонов материал, разработен от Daiwa, в който карбоновите нишки са разпложени по три оси на 60о. Получената шестоъгълна структура повишава якостта на въдицата при огъване във всички посоки и подобрява бързодействието.

   

  Carbon Fiber Technology


  Daiwa използват специално разработени карбонови материали за производството на въдици, в които съдържанието на смола между въглеродните нишки е сведено до минимум. Колкото то е по- малко, толкова въдиците са по- леки и бързи. Тези материали се използват в топ моделите , т.к. са скъпи, а производствения процес е сложен.

   

  В зависимост от съдържанието на смола, тези материли са - HVF, SVF, Super SVF и Z-SVF

  Diamond Satin


   

  Integrated Taping System


   

   

   

  XLS


   

  Най - продавани

  Върни До Горе