Безплатна доставка над 69.99лв до офис на ЕКОНТ до 2кг
  Категории

  0

   Вижте всички статии

   Въдици Prologic Element - Чудесата от среден клас

   Въдици Prologic Element - Чудесата от среден клас

   След поредица от пускания на големи продукти през последните няколко години, Prologic със сигурност повишиха репутацията си сред шаранджиите в цяла Европа. Изглежда, че има фокус и приложение към последните им творения и тези въдици, които започват от под £100, със сигурност ще хванат окото на много риболовци.

    

   ПЕТТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ

    

   1. КОНЕ ЗА РИБОЛОВ

   Можете да вземете пръчка Element с дължина 10, 12 и 13 фута с различни тестови криви. 10-футовият модел се предлага с тестова крива от 3,25lb и прогресивно действие, подходящо за близък бой или за използване от лодка. Ако вземете 12-футов модел, можете да избирате от 3lb, 3,25lb или 3,5lb тестови криви. Фокусираните към кастинга 13-футови се предлагат като модел само с акция от 3,5lb.

    

   2. РАЗЛИЧНИ ДЕЙСТВИЯ

   Има две отделни действия в целия диапазон. Пръчките с тестова крива от 3,5 фунта са обозначени като XD, което означава Xtra Distance, докато другите имат AR действие - AllRound „универсалние“. Първите са по-специализирани, с бързи върхове и много мощност, докато вторите са проектирани да бъдат гъвкави в различни ситуации, като същевременно предлагат добър кастинг, когато е необходимо.

    

   3. БЛАНКАТА

   Пръчките Element са изградени върху лека, но отзивчива 24T HM Dry-Weave карбонова бланка в стил сухо оплитане, която изглежда мнооого добре. Това е много тънка бланка, която по-често се свързва с много по-скъпи въдици. В края на дръжката макародържача HD-DPS се вписва в цялостната естетика и захваща здраво вашите макари.

    

   4. МИНИМАЛИСТИЧНИ ВОДАЧИ

   Prologic са дали на тези пръчки собствени сатенено-черни водачи от серия MM, които имат минималистичен вид и тежат много малко. Всички пръти имат 50мм стартови водачи, дори и 10-футовите, в съответствие със съвременните тенденции. В горната част на всяка пръчка има 16мм върхов водач с предпазители, за да се избегне заплитането на върха при замятане.

    

   5. ОПЦИИ НА ДРЪЖКАТА

   Точно като различните действия, има два варианта на дръжка с всяка от тези пръчки. Версията SC е предложение с тънък корк, предназначено да се хареса на традиционалистите и тези, които предпочитат този външен вид, докато опцията за цяла японска свиваема гума, FS, е по-елегантна и по-модерна. Вариантът с корк е един от най-тънките и със сигурност ще привлече възхитени погледи от колегите риболовци на брега.

    

   Източник: carpology.net

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари

   Нови Продукти

   Най - продавани

   Съгласие за събиране на рекламна информация