Безплатна доставка над 69.99лв до офис на ЕКОНТ до 2кг
    Категории

    0

      Получихме доставка от воблери Shimano Exsence Silent Assassin 140мм

      Дата: 2018-05-09

      Shimano Exsence Silent Assassin 140мм

      е плуващ състезателен воблер от висшата школа, с превъзходно качество на изработка и забележителни резултати при морски риболов на лаврак, баракуда, дорадо, амбърджак и много други.

       

      Специалната AR-C система на утежнение му помага безпроблемно и при всякакво време да лети до към 70 метра без никакво усилие, което го прави много добър избор за кастинг от брега.

      Работната му дълбочина е около 1.0 метър, така че ако рибите са точно на повърхността, Silent Assassin ще ги намери без проблеми.

      Играта му е ясна и отчетлива и ако използвате качествени пръчки и конци, съвсем лесно ще усещате какво се случва под водата.

      Окраските са внимателно подбрани и тествани многократно от отбора на Shimano, така че не се съмнявайте в тяхната ефективност.

      Вътрешната конструкция на воблера е с цяла стоманена нишка от носа до опашката, така че каквото и да закачите, бъдете сигурни, че ще го извадите.

      Не се стряскайте от цената! Качеството на Shimano е познато по целия свят, а резултатността е на толкова високо ниво, че много бързо ще престанете да мислите за похарчените пари.

       

      Дължина - 140мм

      Тегло - 23гр

      Гази от 60см до 100см

      Средна кастинг дистанция - 63 метра